Syntap Software Forum Forum Index Syntap Software Forum

 
 FAQFAQ   SearchSearch  UsergroupsUsergroups   RegisterRegister  ProfileProfile    Log inLog in 
 

Can't find my instalation of Time Stamp

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Syntap Software Forum Forum Index -> Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
almodip53
Newbie


Joined: 11 Aug 2006
Posts: 2
Location: Surrey

PostPosted: Fri Aug 11, 2006    Post subject: Can't find my instalation of Time Stamp Reply with quote

Hi,

I have instaled everything many time and icon is on my desctop. When I click on icon WinZip is comming again and again. I checked on Control Panel/Add and Remove, I saw 2 instalation.

Please tell me what I am doing wrong?

Almira
_________________
Almira
www.pwdpaperworkdone.com
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
syntap
Site Admin


Joined: 09 Sep 2003
Posts: 132

PostPosted: Sat Aug 12, 2006    Post subject: Reply with quote

If Time Stamp is already in add/remove programs, then it sounds like you properly installed it somehow. Is there a Time Stamp set of icons in your Windows Start Menu, and does Time Stamp run from there? The installation doesn't create any icons on your desktop... you may be opening up the installation Zip file.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
almodip53
Newbie


Joined: 11 Aug 2006
Posts: 2
Location: Surrey

PostPosted: Sat Aug 12, 2006    Post subject: Reply with quote

Hi,

I don't have Time Stamp set of icons in my Windows Start Menu. On my desktop is icon "tssetup.zip". When I click that icon than I am repeating a same procedure for seting and instalation of Time Stamp.

Almira
_________________
Almira
www.pwdpaperworkdone.com
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
syntap
Site Admin


Joined: 09 Sep 2003
Posts: 132

PostPosted: Sat Aug 12, 2006    Post subject: Reply with quote

So when you double-click tssetup.zip and WinZip opens, then you double-click on tssetup.exe from within Winzip, it takes you through the series of screens to install Time Stamp?

When that is all done, clicking on Start, then All Programs should show a Time Stamp folder. If that isn't happening in your case I'm not sure what could be going wrong Sad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Syntap Software Forum Forum Index -> Troubleshooting All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group